Formula-fanin teemasyntymäpäivien vinkit


Teemasyntymäpäivien suunnittelu

Formula-fanin teemasyntymäpäivien suunnittelu alkaa hyvissä ajoin. Ensimmäinen askel on valita sopiva päivä ja paikka juhlia varten. Mieti, haluatko järjestää juhlat kotona, puistossa vai kenties vuokrata juhlatilan. Meidän palvelumme avulla löydät helposti juuri oikean tilan, joka sopii budjettiisi ja tarpeisiisi.

Kun paikka on valittu, on aika miettiä juhlan teemaa tarkemmin. Formula 1 -teema tarjoaa monia mahdollisuuksia koristeluun, ohjelmaan ja tarjoiluihin. Voit esimerkiksi valita tietyn tallin tai kuljettajan teemaksi, tai keskittyä yleisesti Formula 1 -maailmaan. Meidän ideapankistamme löydät runsaasti inspiraatiota ja vinkkejä teemajuhlien järjestämiseen tarkemmin.

Koristelut ja somisteet

Koristelut ovat tärkeä osa teemasyntymäpäiviä. Formula 1 -teemaan sopivat esimerkiksi ruutuliput, miniatyyri kilpa-autot ja tallien logot. Voit myös käyttää punaisia, mustia ja valkoisia värejä koristelussa, jotka ovat yleisiä Formula 1 -värimaailmassa. Meiltä löydät laajan valikoiman somisteita ja koristeita, jotka tekevät juhlistasi unohtumattomat.

Voit myös luoda oman lähtöruudukon, jossa vieraat voivat ottaa valokuvia. Tämä on hauska ja interaktiivinen tapa tuoda teemaa esille. Lisäksi voit käyttää ilmapalloja, banderolleja ja pöytäkoristeita, jotka kaikki noudattavat Formula 1 -teemaa. Muista myös koristella juhlatila ulkoa, jotta vieraat pääsevät heti oikeaan tunnelmaan saapuessaan.

Ohjelma ja aktiviteetit

Ohjelma ja aktiviteetit ovat olennainen osa onnistuneita teemasyntymäpäiviä. Formula 1 -teemaan sopii esimerkiksi pienoiskilpa-autojen kilpailu, jossa vieraat voivat kilpailla toisiaan vastaan. Voit myös järjestää tietokilpailun Formula 1 -aiheisilla kysymyksillä, tai jopa simulaattorikilpailun, jos sinulla on mahdollisuus vuokrata simulaattori.

Toinen hauska idea on järjestää “varikkopysähdys”-kilpailu, jossa vieraat voivat kilpailla siitä, kuka vaihtaa renkaat nopeimmin leikkiautoon. Tämä on erityisen suosittu lasten keskuudessa, mutta myös aikuiset voivat nauttia tästä aktiviteetista. Meidän palvelumme avulla voit löytää ja varata erilaisia ohjelmapalveluita, jotka tekevät juhlistasi ikimuistoiset.

Tarjoilut ja kakut

Tarjoilut ovat tärkeä osa juhlia, ja ne voidaan helposti sovittaa teemaan. Voit esimerkiksi tarjota “bensatankki”-juomia, “renkaanvaihto”-snackseja ja “kilparadan” muotoisia voileipiä. Myös kakku voi olla teeman mukainen, esimerkiksi kilpa-auton muotoinen tai koristeltu ruutulipuin. Meidän palvelumme kautta löydät helposti leipomoita ja catering-palveluita, jotka voivat toteuttaa toiveesi.

Muista myös huomioida erityisruokavaliot ja allergiat, jotta kaikki vieraat voivat nauttia tarjoiluista. Voit esimerkiksi tarjota gluteenittomia, laktoosittomia tai vegaanisia vaihtoehtoja. Meidän vinkkiemme avulla voit suunnitella monipuolisen ja herkullisen tarjoilun, joka sopii kaikille vieraille.

Vieraskutsut ja muistamiset

Vieraskutsut ovat ensimmäinen kosketus juhliin, joten niiden tulisi olla teemaan sopivat. Voit esimerkiksi suunnitella kutsut, jotka näyttävät kilpa-auton lipuilta tai lähtöruudukolta. Meidän palvelumme avulla voit helposti luoda ja lähettää kutsut, sekä seurata vieraiden vastauksia.

Muistamiset ovat myös tärkeä osa juhlia. Voit esimerkiksi antaa vieraille pienet lahjat, kuten miniatyyri kilpa-autot, avaimenperät tai t-paidat, joissa on juhlan teema. Tämä on mukava tapa kiittää vieraita osallistumisesta ja tehdä juhlista ikimuistoiset. Meidän ideapankistamme löydät runsaasti ideoita ja vinkkejä muistamisten valintaan.

 

 

Super-Mario teemaisten syntymäpäivien suunnitteluvinkit

Teemaan sopiva koristelu

Super-Mario teemaisten syntymäpäivien suunnittelussa koristelu on avainasemassa. Aloita valitsemalla värimaailma, joka heijastaa pelin tunnelmaa. Punainen, sininen ja vihreä ovat erinomaisia valintoja. Voit käyttää ilmapalloja, serpentiiniä ja pöytäliinoja näissä väreissä. Lisää koristeisiin Mario-hahmoja, kuten Mario, Luigi, Prinsessa Peach ja Bowser, jotta teema tulee selkeästi esille.

Seinille voit ripustaa julisteita ja bannereita, joissa on Super-Mario-aiheisia kuvia. Myös pahviset hahmot ja pelin elementit, kuten putket ja kolikot, tuovat juhlaan lisää tunnelmaa. Pöytäkoristeiksi sopivat pienet Mario-figuurit ja teemaan sopivat servetit ja lautaset. Muista myös koristella juhlatila ulkopuolelta, jotta vieraat pääsevät heti oikeaan tunnelmaan saapuessaan.

Teemaan sopivat asut

Kannusta vieraita pukeutumaan Super-Mario-teemaan sopivasti. Voit mainita kutsussa, että toivot asuja, ja antaa esimerkkejä hahmoista, joiksi voi pukeutua. Mario ja Luigi ovat tietenkin suosituimpia valintoja, mutta myös Prinsessa Peach, Toad ja Yoshi ovat loistavia vaihtoehtoja. Voit myös järjestää asukilpailun, jossa palkitaan paras asu.

Jos haluat varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus pukeutua teeman mukaisesti, voit hankkia edullisia Mario-hattuja ja viiksiä, joita jaat vieraille saapuessaan. Näin kaikki pääsevät mukaan teemaan, vaikka eivät olisi ehtineet hankkia omaa asua etukäteen.

Teemaan sopivat tarjoilut

Tarjoilut ovat tärkeä osa onnistuneita juhlia, ja Super-Mario-teemaan sopivat herkut tekevät juhlista ikimuistoiset. Voit leipoa kakun, joka on koristeltu Mario-hahmoilla ja pelin elementeillä. Myös kuppikakut, joissa on Mario-aiheisia koristeita, ovat suosittuja. Käytä elintarvikevärejä ja sokerimassaa luodaksesi värikkäitä ja teemaan sopivia herkkuja.

Suolaisina tarjottavina voit tarjota esimerkiksi pieniä pizzoja, jotka muistuttavat Mario-pelin sieniä. Myös vihreät ja punaiset hedelmät, kuten omenat ja viinirypäleet, sopivat teemaan. Juomiksi voit tarjota värikkäitä mehuja ja limonadeja, jotka muistuttavat pelin taikajuomia.

Teemaan sopivat aktiviteetit

Järjestä erilaisia aktiviteetteja, jotka liittyvät Super-Mario-teemaan. Voit esimerkiksi järjestää aarteenetsinnän, jossa lapset etsivät Mario-kolikoita ja muita pelin elementtejä. Myös Mario Kart -kilpailu on hauska aktiviteetti, jossa lapset voivat kilpailla toisiaan vastaan leikkiautoilla tai polkuautoilla.

Voit myös järjestää askartelupisteen, jossa lapset voivat tehdä omia Mario-hahmoja tai koristeita. Tämä on loistava tapa pitää lapset viihdytettyinä ja antaa heille mahdollisuus luoda jotain omaa. Myös pelin pelaaminen yhdessä voi olla hauskaa, jos sinulla on mahdollisuus asettaa pelikonsoli ja televisio juhlatilaan.

Teemaan sopivat kutsut ja kiitoslahjat

Teemaan sopivat kutsut ovat ensimmäinen askel onnistuneiden juhlien suunnittelussa. Voit suunnitella kutsut itse tai käyttää valmiita malleja, joissa on Super-Mario-aiheisia kuvia ja värejä. Muista mainita kutsussa teema ja kannusta vieraita pukeutumaan teeman mukaisesti.

Kiitoslahjat ovat mukava tapa kiittää vieraita osallistumisesta. Voit antaa pienet Mario-aiheiset lahjat, kuten avaimenperät, tarrat tai pienet lelut. Myös teemaan sopivat karkkipussit ovat suosittuja. Pakkaa lahjat kauniisti ja lisää niihin kiitoskortti, jossa kiität vieraita osallistumisesta ja toivot heille mukavaa päivää.

Yhteenveto ja viimeiset vinkit

Super-Mario-teemaiset syntymäpäivät ovat hauska ja värikäs tapa juhlistaa erityistä päivää. Muista suunnitella juhlat huolellisesti ja ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat, jotta teema tulee esille kaikessa. Koristelu, asut, tarjoilut, aktiviteetit ja kutsut ovat kaikki tärkeitä osia onnistuneissa juhlissa.

Me Juhlat.fi:ssä autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan täydelliset juhlat. Tarjoamme käyttöösi muokattavan muistilistan ja yksinkertaisen projektinhallinnan, joiden avulla juhlan järjestäminen on helppoa ja stressitöntä. Aloita suunnittelu jo tänään ja tee Super-Mario-teemaisista syntymäpäivistä ikimuistoiset!

Laji-ideoita leikkimielisiin olympialaisiin

Hauskat ja helposti toteutettavat lajit

Leikkimieliset olympialaiset ovat loistava tapa tuoda ihmiset yhteen ja pitää hauskaa. Yksi tärkeimmistä asioista on valita lajit, jotka ovat hauskoja ja helposti toteutettavia. Näin varmistat, että kaikki osallistujat voivat nauttia tapahtumasta ilman liiallista stressiä tai valmistelua.

Yksi suosituimmista lajeista on säkkijuoksu. Tämä klassinen laji on helppo järjestää ja vaatii vain muutaman säkin. Osallistujat hyppivät säkeissä kilpaa maaliin, ja voittaja on se, joka ylittää maaliviivan ensimmäisenä. Toinen hauska laji on munan ja lusikan kisa, jossa osallistujat yrittävät kuljettaa munan lusikassa mahdollisimman nopeasti ilman, että muna putoaa.

Jos haluat lisätä hieman haastetta, voit järjestää estejuoksun. Tämä laji vaatii hieman enemmän valmistelua, mutta se on ehdottomasti vaivan arvoinen. Voit käyttää erilaisia esteitä, kuten kartioita, köysiä ja renkaita, ja luoda hauskan ja haastavan radan osallistujille.

Yhteistyötä ja tiimihenkeä korostavat lajit

Leikkimielisissä olympialaisissa on tärkeää korostaa yhteistyötä ja tiimihenkeä. Tämä tekee tapahtumasta entistä hauskemman ja yhdistävämmän. Yksi suosituimmista tiimilajeista on köydenveto. Tämä klassinen laji vaatii voimaa ja yhteistyötä, ja se on aina suuri hitti osallistujien keskuudessa.

Toinen loistava tiimilaji on viestijuoksu. Tässä lajissa joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan juosten ja siirtäen viestikapulaa seuraavalle juoksijalle. Voit lisätä hauskuutta asettamalla erilaisia tehtäviä tai esteitä matkan varrelle. Esimerkiksi, jokaisen juoksijan on hypättävä hyppynarulla tai kuljettava tasapainopuomia pitkin ennen viestikapulan siirtämistä.

Kolmas hauska tiimilaji on ihmispyramidi. Tässä lajissa joukkueet kilpailevat rakentaakseen mahdollisimman korkean ja vakaan ihmispyramidin. Tämä laji vaatii hyvää yhteistyötä ja tasapainoa, ja se on aina hauska katsottava.

Luovuutta ja hauskuutta korostavat lajit

Leikkimielisissä olympialaisissa on myös hyvä antaa tilaa luovuudelle ja hauskuudelle. Tämä tekee tapahtumasta entistä monipuolisemman ja mielenkiintoisemman. Yksi suosituimmista luovista lajeista on pukukilpailu. Osallistujat voivat pukeutua erilaisiin asuihin ja kilpailla parhaan asun tittelistä. Voit asettaa teeman, kuten “80-luvun disco” tai “elokuvahahmot”, ja antaa osallistujien käyttää mielikuvitustaan.

Toinen hauska ja luova laji on tanssikilpailu. Voit valita erilaisia musiikkityylejä ja antaa osallistujien näyttää parhaat tanssiliikkeensä. Voit myös järjestää tanssikoreografiakilpailun, jossa joukkueet suunnittelevat ja esittävät oman tanssiesityksensä.

Kolmas luova laji on piirustuskilpailu. Voit antaa osallistujille erilaisia aiheita ja pyytää heitä piirtämään tai maalaamaan teoksen tietyn ajan kuluessa. Tämä laji on loistava tapa tuoda esiin osallistujien taiteelliset kyvyt ja luovuus.

Vinkkejä ja ohjeita järjestelyihin

Leikkimielisten olympialaisten järjestäminen voi tuntua haastavalta, mutta oikeilla vinkeillä ja ohjeilla se on helppoa ja hauskaa. Ensimmäinen askel on suunnitella tapahtuma huolellisesti. Valitse sopiva paikka, jossa on riittävästi tilaa kaikille lajeille ja osallistujille. Voit käyttää esimerkiksi puistoa, urheilukenttää tai isoa pihaa.

Toinen tärkeä asia on varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Tee lista kaikista tarvittavista esineistä, kuten säkeistä, köysistä, viestikapuloista ja muista tarvikkeista. Voit myös pyytää osallistujia tuomaan omia välineitään, jos mahdollista.

Kolmas vinkki on luoda selkeät säännöt ja ohjeet kaikille lajeille. Tämä auttaa varmistamaan, että kaikki osallistujat tietävät, mitä heiltä odotetaan ja miten lajit toimivat. Voit myös nimetä tuomareita tai valvojia, jotka pitävät huolta sääntöjen noudattamisesta ja pisteiden laskemisesta.

Yhteenveto ja Lopputerveiset

Leikkimieliset olympialaiset ovat loistava tapa tuoda ihmiset yhteen ja pitää hauskaa. Valitsemalla hauskoja ja helposti toteutettavia lajeja, korostamalla yhteistyötä ja tiimihenkeä sekä antamalla tilaa luovuudelle ja hauskuudelle, voit luoda unohtumattoman tapahtuman kaikille osallistujille.

Muista suunnitella tapahtuma huolellisesti, varmistaa tarvittavat välineet ja luoda selkeät säännöt ja ohjeet. Näin varmistat, että kaikki sujuu sujuvasti ja että kaikki osallistujat voivat nauttia tapahtumasta täysillä.

Me Juhlat.fi:ssä olemme täällä auttamassa sinua järjestämään onnistuneet juhlat. Tarjoamme käyttöösi vinkkejä, ohjeita ja muistutuksia, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlista. Aloita oman juhlasi suunnittelu jo tänään ja anna meidän auttaa sinua tekemään siitä unohtumaton kokemus!

Nuoren jääkiekkofanin teemajuhliin koristelu- ja tarjoiluvinkit

Teemaan sopivat koristeet

Nuoren jääkiekkofanin teemajuhliin koristeet ovat avainasemassa luomaan oikeanlaista tunnelmaa. Aloita valitsemalla juhlatilan värit suosikkijoukkueen mukaan. Esimerkiksi, jos fanituksen kohteena on Jokerit, käytä punaista, sinistä ja valkoista. Voit käyttää ilmapalloja, serpentiiniä ja pöytäliinoja näissä väreissä.

Seinille voi ripustaa julisteita ja lippuja, joissa on suosikkijoukkueen logo. Myös jääkiekkovarusteet, kuten mailat, kypärät ja kiekot, toimivat erinomaisina koristeina. Voit asettaa ne esimerkiksi pöydille tai nurkkiin. Lisäksi voit käyttää jääkiekkokortteja ja -figuureja pöytäkoristeina.

Teemaan sopivat tarjoilut

Tarjoilut ovat tärkeä osa teemajuhlia, ja ne voidaan helposti sovittaa jääkiekkoteemaan. Voit esimerkiksi leipoa jääkiekon muotoisia keksejä tai kakkuja. Käytä mustaa ja valkoista kuorrutetta, jotta ne näyttävät oikeilta kiekoilta. Myös jääkiekkokentän muotoinen kakku on hauska ja näyttävä vaihtoehto.

Suolaiset tarjoilut voivat sisältää esimerkiksi minihampurilaisia, hot dogeja ja ranskalaisia perunoita, jotka ovat suosittuja jääkiekko-otteluiden välipaloja. Voit myös tarjota popcornia ja nachoja, jotka ovat helppoja ja maistuvia naposteltavia. Juomiksi sopivat hyvin limonadit ja mehut, jotka voit tarjoilla joukkueen väreissä olevista mukeista.

Aktiviteetit ja pelit

Jotta juhlat olisivat ikimuistoiset, kannattaa järjestää erilaisia aktiviteetteja ja pelejä. Voit esimerkiksi järjestää pienimuotoisen jääkiekkoturnauksen, jos tilaa ja välineitä on saatavilla. Tämä voi olla hauska ja energinen tapa viettää aikaa yhdessä.

Toinen vaihtoehto on järjestää jääkiekkotietovisa, jossa lapset voivat testata tietojaan suosikkijoukkueistaan ja pelaajistaan. Voit myös järjestää askartelupisteen, jossa lapset voivat tehdä omia jääkiekkokortteja tai maalata suosikkijoukkueensa logon. Jos päivänsankari ja vieraat pitävät videopeleistä, voisi leikkimielinen NHL-videopeli turnaus olla hauska ohjelmanumero.

Valokuvauspiste

Valokuvauspiste on loistava lisä juhliin, ja se tarjoaa lapsille mahdollisuuden ottaa hauskoja kuvia muistoksi. Voit luoda valokuvauspisteen käyttämällä jääkiekkoteemaisia taustoja ja rekvisiittaa, kuten pelipaitoja, kypäriä ja mailoja. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden pukeutua suosikkipelaajikseen ja ottaa hauskoja kuvia.

Voit myös hankkia kertakäyttökameroita tai polaroid-kameroita, jotta lapset voivat ottaa kuvia itse ja saada ne heti mukaansa. Tämä on hauska ja interaktiivinen tapa lisätä juhliin hieman ekstraa.

Muistot ja lahjat

Juhlan päätteeksi on mukava antaa lapsille pienen muiston juhlasta, joka liitttyy jääkiekkoteemaan. Voit esimerkiksi antaa jokaiselle lapselle jääkiekkokortteja, minikiekkoja tai joukkueen logolla varustettuja avaimenperiä. Nämä pienet lahjat muistuttavat lapsia hauskasta päivästä vielä pitkään juhlan jälkeen.

Voit myös tehdä itse pieniä lahjapusseja, jotka sisältävät esimerkiksi karkkia, tarroja ja muita jääkiekkoteemaisia esineitä. Tämä on helppo ja edullinen tapa ilahduttaa lapsia ja tehdä juhlista vieläkin ikimuistoisemmat.

Yhteenveto

Nuoren jääkiekkofanin teemajuhlat ovat loistava tapa juhlistaa syntymäpäivää tai muuta merkkipäivää. Koristeet, tarjoilut, aktiviteetit ja pienet lahjat tekevät juhlista ikimuistoiset ja hauskat. Me Juhlat.fi:ssä autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan täydelliset juhlat helposti ja vaivattomasti.

Muista, että tärkeintä on luoda iloinen ja rento tunnelma, jossa lapset voivat nauttia yhdessäolosta ja jääkiekon riemusta. Hyvällä suunnittelulla ja pienellä vaivalla voit järjestää juhlat, jotka jäävät kaikkien mieleen pitkäksi aikaa.

Jalkapalloilijan urheilujuhlat - teemasyntymäpäivien suunnittelu

Teemajuhlien suunnittelun aloitus

Jalkapalloilijan syntymäpäiväjuhlat ovat loistava tilaisuus yhdistää urheilun ilo ja juhlan riemu. Ensimmäinen askel onnistuneiden teemajuhlien suunnittelussa on määrittää juhlan teema ja budjetti. Jalkapalloaiheiset juhlat voivat sisältää monenlaisia elementtejä, kuten jalkapallokentän koristelun, pelipaitojen käytön ja jalkapalloaiheiset pelit. On tärkeää miettiä, kuinka paljon aikaa ja rahaa haluat käyttää juhlan järjestämiseen.

Kun teema ja budjetti ovat selvillä, voit alkaa suunnitella yksityiskohtia. Mieti, kuinka monta vierasta kutsut ja missä juhlat pidetään. Ulkotilat, kuten puistot tai urheilukentät, ovat loistavia paikkoja jalkapalloaiheisille juhlille, mutta myös sisätilat voidaan koristella teemaan sopiviksi. Muista varata tilat ajoissa ja tarkistaa, että ne sopivat suunniteltuun budjettiin.

Koristelut ja rekvisiitta

Koristelut ovat tärkeä osa teemajuhlia, ja jalkapalloaiheiset juhlat eivät ole poikkeus. Voit käyttää jalkapallokentän värejä, kuten vihreää ja valkoista, koristelussa. Ilmapallot, viirit ja pöytäliinat voivat kaikki olla jalkapalloaiheisia. Voit myös käyttää jalkapalloja ja pelipaitoja osana koristelua.

Rekvisiitta, kuten jalkapallomaalit, pelipaidat ja jalkapallot, voivat tehdä juhlista entistä hauskemmat. Voit myös harkita jalkapalloaiheisten pelien ja aktiviteettien järjestämistä, kuten rangaistuspotkukilpailuja tai pienpelejä. Tämä pitää vieraat viihdytettyinä ja luo juhlaan urheilullisen tunnelman.

Tarjoilut ja kakku

Tarjoilut ovat olennainen osa jokaista juhlaa, ja jalkapalloaiheiset juhlat eivät ole poikkeus. Voit suunnitella tarjoilut teeman mukaisesti, esimerkiksi tarjoamalla jalkapallon muotoisia voileipiä, hedelmiä ja vihanneksia. Myös jalkapalloaiheiset keksit ja leivonnaiset ovat loistava lisä juhlapöytään.

Kakku on usein juhlan kohokohta, ja jalkapalloaiheinen kakku tekee varmasti vaikutuksen. Voit tilata kakun, joka on koristeltu jalkapallokentän tai suosikkijoukkueen logon mukaan. Jos haluat tehdä kakun itse, voit käyttää jalkapalloaiheisia koristeita ja värejä. Muista myös huomioida mahdolliset ruokarajoitteet ja allergiat vieraiden keskuudessa.

Ohjelma ja aktiviteetit

Jalkapalloaiheiset juhlat eivät olisi täydelliset ilman hauskoja aktiviteetteja ja pelejä. Voit järjestää erilaisia jalkapalloaiheisia kilpailuja, kuten rangaistuspotkukilpailuja, tarkkuuspotkuja ja pienpelejä. Nämä aktiviteetit pitävät vieraat viihdytettyinä ja luovat juhlaan urheilullisen tunnelman.

Voit myös harkita jalkapalloaiheisten askartelupajojen järjestämistä, joissa lapset voivat tehdä omia jalkapallokoristeita tai pelipaitoja. Tämä antaa vieraille mahdollisuuden olla luovia ja osallistua juhlan teemaan. Muista myös varata aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle, jotta kaikki voivat nauttia juhlista omalla tavallaan.

Kutsut ja vieraslista

Kutsut ovat ensimmäinen askel vieraiden informoimisessa juhlista. Voit suunnitella jalkapalloaiheiset kutsut, jotka sisältävät kaikki tarvittavat tiedot, kuten juhlan ajankohdan, paikan ja teeman. Voit lähettää kutsut perinteisesti postitse tai sähköisesti, riippuen omista mieltymyksistäsi ja vieraiden toiveista.

Vieraslistan laatiminen on tärkeä osa juhlan suunnittelua. Mieti, ketkä haluat kutsua juhliin ja varmista, että kaikki tärkeät henkilöt ovat mukana. Muista myös huomioida mahdolliset erityistarpeet, kuten ruokarajoitteet ja allergiat, jotta voit suunnitella tarjoilut ja aktiviteetit kaikkien vieraiden tarpeet huomioiden.

Juhlan jälkeinen siivous ja kiitokset

Juhlan jälkeen on tärkeää huolehtia siivouksesta ja kiittää vieraita osallistumisesta. Voit suunnitella siivouksen etukäteen, jotta se sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Muista myös kiittää vieraita heidän osallistumisestaan ja mahdollisista lahjoista. Voit lähettää kiitoskortit tai -viestit, joissa kerrot, kuinka paljon arvostat heidän läsnäoloaan. Muista myös nauttia juhlan jälkeisestä ajasta ja muistella hauskoja hetkiä, joita jaoit vieraidesi kanssa.

 

Ylelliset prinsessajuhlat kaikille pikkuprinsessoille

Suunnittele täydellinen teema

Ensimmäinen askel ylellisten prinsessajuhlien järjestämisessä on valita täydellinen teema. Teema voi perustua suosittuun prinsessaan, kuten Tuhkimo, Lumikki tai Elsa, tai se voi olla yleisempi prinsessateema, jossa yhdistellään eri elementtejä useista tarinoista. Teeman valinta auttaa sinua suunnittelemaan kaikki muut juhlan yksityiskohdat, kuten koristeet, tarjoilut ja aktiviteetit.

Kun teema on valittu, voit alkaa miettiä värimaailmaa ja koristeita. Pastellivärit, kuten vaaleanpunainen, vaaleansininen ja laventeli, ovat suosittuja prinsessajuhlissa. Voit myös lisätä kimallusta ja glitteriä, jotta juhlat tuntuvat entistä ylellisemmiltä. Meidän palvelumme avulla löydät helposti kaikki tarvittavat koristeet ja somisteet, jotka sopivat valitsemaasi teemaan.

Kutsut ja vieraslista

Kun teema on valittu, on aika lähettää kutsut. Kutsut voivat olla perinteisiä paperikutsuja jonka voi jakaa esimerkiksi koulussa kavereille, tai digitaalisia kutsuja, jotka lähetetään sähköpostitse. Kutsujen tulisi heijastaa juhlan teemaa ja antaa vieraille esimakua siitä, mitä odottaa. Voit esimerkiksi käyttää prinsessakuvia, glitteriä ja kauniita fontteja kutsujen suunnittelussa.

Vieraslistan laatiminen on myös tärkeä osa juhlan suunnittelua. Mieti, kuinka monta lasta ja aikuista haluat kutsua, ja varmista, että kaikille on riittävästi tilaa ja tarjottavaa. Meidän palvelumme avulla voit helposti hallita vieraslistaa ja lähettää kutsut sekä seurata vastausten saapumista.

Koristeet ja somisteet

Koristeet ovat olennainen osa prinsessajuhlia. Voit käyttää ilmapalloja, viirejä, pöytäliinoja ja muita somisteita, jotka sopivat teemaan. Esimerkiksi vaaleanpunaiset ja kultaiset ilmapallot, glitterillä koristellut viirit ja kauniit kukka-asetelmat luovat juhlaan ylellisen tunnelman.

Voit myös luoda erityisiä koristeita, kuten prinsessan valtaistuimen, jossa päivänsankari voi istua ja ottaa vastaan onnitteluja. Meidän sivujemme avulla löydät helposti kaikki tarvittavat koristeet ja somisteet, ja voit myös saada vinkkejä ja ideoita niiden toteuttamiseen.

Tarjoilut ja kakku

Tarjoilut ovat tärkeä osa juhlia, ja ne voivat olla sekä herkullisia että teemaan sopivia. Voit tarjota esimerkiksi pieniä voileipiä, hedelmiä, keksejä ja muita naposteltavia, jotka on koristeltu prinsessateemaan sopivasti. Juomiksi voit tarjota esimerkiksi vaaleanpunaisia limonadeja tai prinsessamehua.

Kakku on juhlan keskipiste, ja sen tulisi olla näyttävä ja teemaan sopiva. Voit tilata kakun ammattilaiselta tai leipoa sen itse. Kakku voi olla esimerkiksi kerroskakku, joka on koristeltu prinsessahahmoilla, kukilla ja glitterillä.

Aktiviteetit ja ohjelma

Jotta juhlat olisivat ikimuistoiset, on tärkeää suunnitella hauskoja ja teemaan sopivia aktiviteetteja. Voit järjestää esimerkiksi prinsessameikki- ja kampauspisteen, jossa lapset voivat saada kauniit meikit ja kampaukset. Voit myös järjestää askartelupisteen, jossa lapset voivat tehdä omia kruunujaan ja taikasauvojaan.

Toinen suosittu aktiviteetti on prinsessatarinahetki, jossa joku aikuisista lukee lapsille prinsessatarinoita. Voit myös järjestää prinsessatanssit, joissa lapset voivat tanssia suosikkimusiikkinsa tahdissa. Meidän palvelumme avulla löydät helposti kaikki tarvittavat tarvikkeet ja ideat aktiviteettien toteuttamiseen.

Muistot ja lahjat

Juhlan päätteeksi on mukava antaa vieraille pienen muiston juhlista, jonka he voivat viedä kotiin. Voit esimerkiksi antaa jokaiselle lapselle pienen prinsessakruunun, taikasauvan tai muun teemaan sopivan lahjan. Voit myös tehdä pieniä lahjapusseja, jotka sisältävät karkkeja ja pieniä leluja.

Muistoesineet tekevät juhlista ikimuistoiset ja antavat lapsille jotain, mitä he voivat muistella myöhemmin.

Pienen Pokemon-fanin unelmajuhlien järjestämisohjeet

Teemaan sopiva koristelu

Koristelu on yksi tärkeimmistä osista onnistuneiden Pokemon-juhlien järjestämisessä. Aloita valitsemalla värimaailma, joka heijastaa Pokemon-maailmaa. Keltaiset, punaiset ja siniset värit ovat erinomaisia valintoja, sillä ne edustavat tunnettuja Pokemoneja kuten Pikachua, Charmanderia ja Squirtlea.

Voit käyttää ilmapalloja, viirejä ja pöytäliinoja näissä väreissä. Lisäksi Pokemon-aiheiset julisteet ja seinätarrat tuovat juhlatilaan oikeanlaista tunnelmaa. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit luoda oman “Pokemon-kouluttajan” alueen, jossa lapset voivat ottaa kuvia suosikkihahmojensa kanssa.

Herkulliset tarjoilut

Tarjoilut ovat olennainen osa juhlia, ja Pokemon-teemaan sopivat herkut tekevät juhlista unohtumattomat. Voit leipoa Pokemon-aiheisia keksejä ja kakkuja, jotka on koristeltu värikkäillä kuorrutteilla ja sokerimassahahmoilla. Myös hedelmät ja vihannekset voidaan leikata Pokemon-hahmojen muotoisiksi, mikä tekee niistä houkuttelevia lapsille.

Juomapuolella voit tarjota esimerkiksi “Pikachu-limonadia” tai “Squirtle-mehua”. Käytä värikkäitä juomapillejä ja mukit, joissa on Pokemon-hahmoja. Muista myös varata riittävästi naposteltavaa, kuten popcornia ja karkkeja, jotka on pakattu teemaan sopiviin pusseihin.

Hauskat aktiviteetit ja pelit

Juhlien ohjelma on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Pokemon-juhlissa voit järjestää erilaisia aktiviteetteja ja pelejä, jotka pitävät lapset viihdytettyinä. Yksi suosittu idea on “Pokemon-metsästys”, jossa lapset etsivät piilotettuja Pokemon-hahmoja ympäri juhlatilaa. Voit käyttää pieniä muovisia Pokemon-figuureja tai tulostettuja kuvia.

Toinen hauska aktiviteetti on “Pokemon-kouluttajan haaste”, jossa lapset suorittavat erilaisia tehtäviä ja keräävät merkkejä. Tehtävät voivat olla esimerkiksi esteradan suorittaminen, arvoitusten ratkaiseminen tai Pokemon-tietovisan voittaminen. Palkinnot voivat olla pieniä Pokemon-aiheisia leluja tai tarroja.

Teemaan sopivat asut

Asut ovat tärkeä osa teemajuhlia, ja Pokemon-juhlissa lapset voivat pukeutua suosikkihahmoikseen. Voit pyytää vieraita tulemaan juhliin Pokemon-asuissa tai tarjota heille mahdollisuuden pukeutua paikan päällä. Helppoja ja edullisia asuja voi tehdä esimerkiksi värikkäistä t-paidoista ja pahvista leikatuista korvista ja hännistä.

Jos haluat tehdä juhlista vieläkin erityisemmät, voit vuokrata tai ostaa valmiita Pokemon-asuja. Myös kasvomaalaus on hauska lisä, ja voit palkata ammattilaisen maalaamaan lasten kasvoille heidän suosikkihahmojensa kuvia.

Muistot ja lahjat vieraille

Juhlien päätteeksi on mukava antaa vieraille pieniä muistoesineitä, jotka muistuttavat heitä hauskasta päivästä. Pokemon-aiheiset lahjat ovat erinomainen valinta. Voit esimerkiksi antaa jokaiselle vieraalle pienen Pokemon-figuurin, tarrakirjan tai avaimenperän.

Myös itse tehdyt lahjat ovat arvostettuja. Voit esimerkiksi askarrella Pokemon-aiheisia magneetteja tai rannekoruja. Pakkaa lahjat teemaan sopiviin pusseihin tai laatikoihin, ja muista kiittää vieraita heidän osallistumisestaan juhliin.

Juhlan suunnittelu ja aikataulutus

Juhlan suunnittelu ja aikataulutus ovat avainasemassa onnistuneiden Pokemon-juhlien järjestämisessä. Aloita suunnittelu hyvissä ajoin ja tee lista kaikista tarvittavista asioista, kuten koristeluista, tarjoiluista ja aktiviteeteista. Käytä apunasi meidän tarjoamaamme aikajanaa ja muistilistaa, jotta et unohda mitään tärkeää.

Muista myös budjetointi. Pokemon-juhlat voivat olla edulliset, kun suunnittelet kaiken huolellisesti ja käytät luovia ratkaisuja. Voit esimerkiksi tehdä itse koristeita ja tarjottavia, tai hyödyntää alennuksia ja tarjouksia. Meidän palvelumme avulla voit seurata budjettia ja varmistaa, että pysyt suunnitelmassa.

Halloween-juhlat: Jännittävät leikit ja kilpailut

Halloween pienellä budjetilla, kurpitsa

Jännittävät piiloleikit

Piiloleikit ovat klassinen valinta lasten Halloween-juhliin, mutta ne voi helposti muuttaa jännittäviksi pienillä muutoksilla. Yksi tapa on, että piilosta etsijä pukeutuu pelottavasti, esimerkiksi kummitukseksi tai noidaksi. Tämä tuo jännitystä ja yllätyksellisyyttä leikkiin, kun lapset eivät tiedä, kuka heitä etsii.

Voit myös lisätä leikkiin erilaisia jännittäviä elementtejä, kuten hämähäkinseittejä, pimeitä nurkkia ja äänitehosteita. Näin piiloleikistä tulee unohtumaton kokemus, joka saa lasten mielikuvituksen laukkaamaan. Muista kuitenkin pitää leikki turvallisena ja sopivan pelottavana lasten ikään nähden.

Kauhupolku

Kauhupolku on loistava tapa luoda jännitystä ja seikkailua Halloween-juhliin. Polun voi rakentaa joko ulos tai sisälle, ja sen varrelle voi sijoittaa erilaisia elementtejä, kuten varjoja, hämähäkinseittejä ja kummituksia. Polun päässä lapsia voi odottaa palkinto, kuten karkkikasa tai pieniä yllätyksiä.

Aikuisten juhliin kauhupolkuun voi lisätä monimutkaisempia ja pelottavampia elementtejä, kuten äänitehosteita ja valaistusefektejä. Voit myös pyytää ystäviäsi pukeutumaan ja osallistumaan polun varrella oleviin kohtauksiin, mikä tekee kokemuksesta vieläkin jännittävämmän.

Murhamysteeri

Murhamysteeri on täydellinen ohjelmanumero aikuisten Halloween-juhliin. Jokaiselle osallistujalle jaetaan rooli, ja heidän tehtävänään on selvittää, kuka joukosta on murhaaja. Tämä peli vaatii hieman etukäteisvalmisteluja, mutta se on ehdottomasti vaivan arvoinen.

Voit luoda oman murhamysteerin tai käyttää valmista pelipakettia. Muista sisällyttää peliin vihjeitä ja johtolankoja, jotka auttavat osallistujia ratkaisemaan mysteerin. Tämä peli tuo varmasti jännitystä ja hauskuutta juhliin, ja se on loistava tapa saada vieraat tutustumaan toisiinsa.

Ennustukset ja selvänäkijät

Ennustukset ja selvänäkijät ovat hauska ja mystinen lisä Halloween-juhliin. Voit pyytää jotakuta pukeutumaan noidaksi tai selvänäkijäksi ja tekemään ennustuksia vieraille. Ennustukset voivat olla humoristisia ja kevyitä, jotta ne sopivat kaikenikäisille.

Selvänäkijä voi käyttää erilaisia välineitä, kuten tarot-kortteja, kristallipalloa tai kädestä ennustamista. Tämä ohjelmanumero tuo juhliin taianomaista tunnelmaa ja saa vieraat innostumaan. Muista kuitenkin, että ennustusten tulee olla hyväntahtoisia ja hauskoja, jotta ne eivät pelota liikaa.

Silmämurhaaja

Silmämurhaaja on klassinen leikki, joka sopii hyvin Halloween-juhliin. Leikissä yksi osallistuja on murhaaja, joka “murhaa” muita osallistujia salaisella silmäniskulla. Muut osallistujat yrittävät selvittää, kuka murhaaja on, ennen kuin heidät “murhataan”.

Tämä leikki on helppo toteuttaa ja se tuo jännitystä ja hauskuutta juhliin. Voit lisätä leikkiin pelottavia elementtejä, kuten himmeää valaistusta ja karmivaa musiikkia, jotta tunnelma on sopivan pelottava. Silmämurhaaja on loistava tapa saada vieraat osallistumaan ja nauttimaan juhlista.

Kauhutarinoiden kertominen

Kauhutarinoiden kertominen on perinteinen ja aina toimiva ohjelmanumero Halloween-juhliin. Voit pyytää jotakuta pukeutumaan noidaksi tai kummitukseksi ja kertomaan pelottavia tarinoita lapsille. Tarinat voivat olla joko itse keksittyjä tai klassisia kauhutarinoita, jotka on muokattu sopiviksi lasten kuultavaksi.

Aikuisten juhlissa kauhutarinoiden kertominen voi olla vieläkin pelottavampaa. Voit käyttää apuna äänitehosteita ja valaistusefektejä, jotka luovat karmivan tunnelman. Muista kuitenkin, että tarinoiden tulee olla sopivan pelottavia ja viihdyttäviä, jotta ne eivät aiheuta liikaa pelkoa.

11 x Parhaat juhlatilat Tampere

Yhteistyössä: Venuu.fi

Juhlat Tampereella tulossa, mutta juhlatila vielä uupuu? Eipä hätää! Keräsimme Venuulla yhteen Mansen upeimmat, kuumimmat ja ikimuistoisimmat juhlatilat, joista voit valita omaan makuusi sopivimman. Tampere on täynnä toinen toistaan säväyttävämpiä juhlatiloja, oli toiveissa sitten hulppea kartano tai rento biletila. Mikä näistä valikoituu teidän juhliin? Kurkkaa alta 11 x juhlatilat Tampereelta!

 

Juhli kuin kuninkaallinen

Hatanpään kartano

Kapasiteetti: Istuen 250 / Seisten 290

Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Upea, historiallinen Hatanpään kartano on saanut alkunsa jo 1600-luvun lopulla. Kartanon hulppea päärakennus koostuu useasta salista kahdessa kerroksessa, joista voi valita juuri omaan juhlaan sopivan kokonaisuuden. Voit siis buukata yksittäisen tilan tai sitten koko kartanon suurempiin juhliin! Tapahtumaa voi myös laajentaa kartanon ihanaan pihapiiriin, jossa on parhaimmillaan ollut jopa 600 henkeä.
Lue lisää »

 

Taiteen ja kulttuurin ystävälle

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Kapasiteetti: Istuen 72 / Seisten 100

Tarjoilut: Omat juomat / ruoka tilalta

Finlaysonin historiallinen tehdasalue luo ihanan miljöön juhlapäivälle! Sopivasti industrial-henkeä huokuva Galleria Bertel onkin omiaan erilaisissa juhlissa aina häistä pikkujouluihin. Ja vieläpä kohtuulliseen hintaan! Parhaimmillaan juhlatila on noin 40-70 hengen tapahtumissa. Catering järjestyy näppärästi tilan kautta ja juomatarjoilut voi tuoda itse. Lue lisää »

 

Trendikkyyttä ja tunnelmaa kaipaavalle

Tila Lounge

Kapasiteetti: Istuen 60 / Seisten 60

Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat

Upean tyylikäs Tila Lounge on loistava tila edustaviin juhliin! Tarkalla silmällä ja design-kalusteilla sisustettu juhlatila on ihanan tunnelmallinen ja muotoutuu helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Takkahuoneen pitkän pöydän ääreen mahtuu istumaan jopa 18 henkeä, jonka lisäksi tilassa on erilaisia sohvia ja nojatuoleja. Halukkaille löytyy myös rentouttava sauna sekä uima-allas – täydellistä!
Lue lisää »

 

Bilehileille ja juhlakansalle

Ilona, Tampere / Bile-puoli

Kapasiteetti: Istuen 80 / Seisten 50
Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta
Etsitkö juhlatilaa, jossa juhlat voi jatkua yön pikkutunneille? Täällä se onnistuu! Ilonasta löydät kaiken tarvittavan onnistuneisiin juhliin: viihtyisät tilat, loistavat ruoka- ja juomatarjoilut sekä loputtomasti hyvää meininkiä! Bile-puolen yhteyteen on mahdollista myös vuokrata oma karaoke-lounge, jossa jokaisen karaokebravuurit voi kaikua läpi illan. Lue lisää »

 

Päämääränä persoonallinen ja rento meininki

Retee Arts Studio

Kapasiteetti: Istuen 20 / Seisten 20

Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat

Hurmaavassa Retee Arts Studiossa juhlit rennoissa merkeissä! Erilaisin persoonallisin kalustein sisustettu tila mahdollistaa myös monenlaiset taideaktiviteetit juhlan yhteydessä. Järjestä aktiviteetti itse tai buukkaa juhlaporukalle Retee Artsin ohjattu taidetapahtuma! Tilaan on mahdollista tuoda oma juomat ja ruoat. Lue lisää »

 

Modernit ja tyylikkäät puitteet juhlaan

JetSetClub

Kapasiteetti: Istuen 50 / Seisten 65

Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Timo ja Satu Jutilan luotsaama JetSetClub järjestää ikimuistoisia ja personoituja tapahtumia niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Heidän super tyylikkäät tilat Nokia Areenan 4. kerroksen aitioissa tarjoavat viihtyvyyttä ja tunnelmaa, tasokasta tekniikkaa ja palvelua unohtamatta. Juhlan kruunaa herkulliset tarjoilut, jotka järjestyvät tilan kautta. Täällä järjestyy kaiken kaikkiaan helpot, avaimet käteen – juhlat!
Lue lisää »

 

Kaikki juhlaan yhden katon alta

PELLAVALOUNGE

Kapasiteetti: Istuen 40 / Seisten 50

Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat, mahdollisuus myös pitopalveluun tilan kautta

Avarassa Pellavaloungessa nostat juhlat Tampereen kattojen ylle! Seitsemännen kerroksen tilasta aukeaa upeat näkymät muun muassa Näsinneulaan ja
Tuomiokirkolle. Juhlatila mahdollistaa viihtyisät ja rennot tapahtumat – erilaisia pöytiä ja tuoleja yhdistelemällä saa juuri omaan tarpeeseen sopivan kokonaisuuden. Täällä järjestyy näppärästi omatoimiset juhlat, mutta kaiken tarjoiluista esiintyjään ja aktiviteetteihin voi myös ulkoistaa Pellavaloungen ammattitaitoiselle poppoolle!
Lue lisää »

 

Perinteinen juhlatila isompiinkin juhliin

Juhlatalo Tapiola

Kapasiteetti: Istuen 120 / Seisten 300

Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat

Tampereen Kissanmaalla sijaitseva Juhlatalo Tapiola on ihana, perinteinen juhlatila, jossa järjestyy monet juhlat aina häistä nimiäisiin ja synttäreistä pikkujouluihin. Avara, korkeakattoinen tila mahdollistaa isotkin juhlat: ruokailemaan mahtuu jopa 120 henkeä ja seisoviin tilaisuuksiin 300. Lisäpalveluja pitopalvelusta esiintyjään on myös mahdollista buukata tilan kautta!
Lue lisää »

 

Majoitus ja juhlatila samasta osoitteesta

UNITY Tampere Trikootehdas / Trikoosalonki

Kapasiteetti: Istuen 100 / Seisten 120

Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Pyynikin vanhalle trikootehtaalle rakennettu UNITY kätkee sisäänsä upeita juhlatiloja! Tunnelmallista ja moneen muotoutuvaa Trikoosalonkia koristaa myös tilava kattoterassi, josta voi ihailla Tehtaanpiippua, Pyynikin harjua ja Pyhäjärveäkin. Tila on varustettu laadukkaalla äänentoistolla ja esitysnäytöllä. Juhlien päätteeksi ei tarvitse siirtyä kauas vaikka vieraat tulisivatkin muualta, sillä majoitus onnistuu UNITYn viihtyisissä hotellihuoneissa!
Lue lisää »

 

Helppoutta pienen porukan juhliin

2ndhomes | Kattohuoneisto isolla terassilla

Kapasiteetti: Istuen 8 / Seisten 10

Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat

Kukapa ei haluaisi juhlistaa syntymäpäivää tai vaikkapa polttareita omalla kattoterassilla? Tammerkosken rannalla sijaitseva 2ndhomesin kattohuoneisto on täydellinen juhlatila pienemmän porukan juhlaan! Huoneisto on täysin varusteltu ja mahdollistaa myös yöpymisen 7 hengelle. Keskeisen sijaintinsa ansiosta täältä on helppo myös siirtyä jatkamaan juhlia Tampereen yöelämään! Lue lisää »

 

Laula ääni käheäksi yksityisessä karaokessa

Dam Bar | Karaoke Lounge

Kapasiteetti: Istuen 35 / Seisten 20

Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Tunnelmallinen, Tokio-teemainen karaoke-lounge on nappivalinta noin 20-30 hengen juhliin! Kun käytössä on vain juhlavieraille pyhitetty karaoke, ei omaa vuoroa tarvitse odottaa. Dam Barista järjestyy niin ruoka- kuin juomatarjoilut, joten stressittömät juhlat on taattu. Tila hinnoitellaan kätevällä myyntitakuulla, jolloin erillistä tilavuokraa ei tarvitse maksaa!
Lue lisää »

 

Jäitkö vielä etsimään sitä oikeaa? Venuusta löydät kasapäin lisää juhlatiloja Tampereelta »

Vietä upeat juhlat kauniissa Villa Furuvikin huvilassa

Helsingin Laajasalon Jollaksessa sijaitsevassa Furuvikin huvilassa voi juhlia ympäri vuoden kauniissa puitteissa. Huvila soveltuu noin 50-90 hlön tilaisuuksiin. Kun avarat pihatilat lasketaan mukaan, voi juhlimassa olla lähemmäs parisen sataa henkilöä.

Villa Furuvikin alue koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, uniikista rantasaunasta, idyllisestä pihasaunasta sekä tunnelmallisesta grillikatoksesta. Aluetta ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto sekä suojaisa merenranta.
Furuvikissa voi järjestää niin yritys- kuin yksityistilaisuudet: häät, karonkat, kokoukset, tiimipäivät, pikkujoulut, syntymäpäivät, kaste- tai nimiäistilaisuudet, valmistujaiset, rippijuhlat, muistotilaisuudet, kauden päättäjäiset tai vaikkapa ystäväporukan illanistujaiset. Huvilan alue ja pihapiirin rakennukset soveltuvat myös erinomaisesti kuvauskäyttöön.
Rantasaunaa, pihasaunaa sekä grillikatosta on mahdollista vuokrata joko huvilan vuokrauksen yhteydessä tai erikseen. Pihasaunassa on majoitusmahdollisuus, jopa 10 henkilölle. Huoneita vuokrataan vuoden ympäri pienemmillekin porukoille esimerkiksi tiimipäivään tai pieneen minilomaan arjen keskellä. Avoimia ovia Furuvikissa järjestetään vähintään kerran kuukaudessa.
Furuvikiin voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata maittavat tarjottavat Furuvikin catering-palvelusta.

 

 

 

Juhlamestarit

Tässä blogissa juhlamestarit jakavat vinkkejä, huomiota ja näkökulmia juhlimisen maailmasta!

Kirjoittajat

Juhlamestari Anna
Juhlamestari Tea

Uusimmat kirjoitukset

Formula-fanin teemasyntymäpäivien vinkit

Teemasyntymäpäivien suunnittelu Formula-fanin teemasyntymäpäivien suunnittelu alkaa hyvissä ajoin. Ensimmäinen askel on valita sopiva päivä ja paikka juhlia varten.

Super-Mario teemaisten syntymäpäivien suunnitteluvinkit

Teemaan sopiva koristelu Super-Mario teemaisten syntymäpäivien suunnittelussa koristelu on avainasemassa. Aloita valitsemalla värimaailma, joka heijastaa pelin tunnelmaa. Punainen, sininen ja…
22. heinäkuu 2024 07.04 Lasten synttärit Teemajuhlat

Laji-ideoita leikkimielisiin olympialaisiin

Hauskat ja helposti toteutettavat lajit Leikkimieliset olympialaiset ovat loistava tapa tuoda ihmiset yhteen ja pitää hauskaa. Yksi tärkeimmistä asioista on…

Nuoren jääkiekkofanin teemajuhliin koristelu- ja tarjoiluvinkit

Teemaan sopivat koristeet Nuoren jääkiekkofanin teemajuhliin koristeet ovat avainasemassa luomaan oikeanlaista tunnelmaa. Aloita valitsemalla juhlatilan värit suosikkijoukkueen mukaan. Esimerkiksi, jos…

Jalkapalloilijan urheilujuhlat - teemasyntymäpäivien suunnittelu

Teemajuhlien suunnittelun aloitus Jalkapalloilijan syntymäpäiväjuhlat ovat loistava tilaisuus yhdistää urheilun ilo ja juhlan riemu. Ensimmäinen askel onnistuneiden teemajuhlien suunnittelussa on…
22. heinäkuu 2024 07.04 Lasten synttärit Teemajuhlat

  • © Suomen Juhlat.fi 2024