Yrityksille

Tuomme sinulle lisää asiakkaita!

Internetin hakukoneilla yleensä löytää etsimänsä, mutta moni juhlanjärjestäjä ei tiedä mitä lähtisi etsimään. Juhlat.fi:n ilmaiset juhlamallit, neuvot ja tuotesuositukset auttavat ideoinnissa. Aikajanalle asetetut tehtävät suosittelevat miten ja milloin asiat kannattaisi ammattilaisten mielestä hoitaa.

Suosittelemme myös tuotteita ja palveluita, joista juhla-alan yritykset haluavat kertoa juhlia järjestäville. Joukossa on useita mielenkiintoisia tuotteita joiden määrä kasvaa jatkuvasti!

Lue lisää alta!

Uutta juhlakauppaa

Juhlat.fi on uusi kotimainen jokaisen juhlanjärjestäjän aarreaitta, jossa on valmiit pohjat ja työkalut juhlien järjestämiseen. Palvelu yhdistää juhlatuotteita tai -palveluja tarjoavan yrityksen tapahtumia järjestäviin henkilöihin juhlasuunnittelun avulla.

100 täydellistä juhlamallia

Juhlat.fi tarjoaa juhlanjärjestäjälle noin 100 valmista juhlamallia, joiden avulla mikä tahansa juhla on helppo toteuttaa. Juhlan valmisteluun liittyvät tehtävät on asetettu kronologiseen järjestykseen älykkäälle aikajanalle. Juhlamallit on tuotettu pitkän linjan tapahtuma-alan ammattilaisten voimin. Yksityiselle tai yritykselle tarjotaan yksityiskohtaisiakin vinkkejä juhlan järjestämiseksi.

Aikajana nivoo tehtävät selkeästi

Juhlat.fi:ssä on valtavasti juhlaideoita ja -teemoja yksityisille ja yrityksille. Jokaista juhlaa varten on suunniteltu tehtävistä koostuva aikajana. Tehtävät ovat ammattilaisten suunnittelemia ja ne johtavat onnistuneeseen juhlaan.

Suosittelemme tuotteita ja palveluja

Juhlan onnistuminen on taattu suorittamalla juhlamalliin sisällytetyt tehtävät. Tehtäviä voi merkitä tehdyksi ja delegoida myös muille järjestäjille. Juhlat.fi suosittelee myös hankkimaan juhlia varten palveluja ja tuotteita. Yritys voi ostaa haluamastaa kohdasta mainospaikan.

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Tuotteesi näkyy haluamasi tehtävän yhteydessä. Niitä ovat esimerkiksi suunnittele juhlan musiikki, tilaa catering, hanki syntymäpäiväkakku, sisusta juhlatila, tilaa seminaarin äänentoisto jne.

Valmis tarjouspyyntölomake nopeuttaa kauppaa.

Juhlia järjestävät henkilöt näkevät tehtäviä suorittaessaan suositeltuja tuotteita ja palveluita. He voivat siltä istumalta pyytää tarjouksen lomakkeen avulla. Riittää, että toimitat meille vähintään liikkeen sähköpostiosoitteen. Yritys jatkaa keskustelua suoraan tarjouspyynnön lähettäneen kanssa. Emme peri välityspalkkiota.

Linkitä suoraan verkkokauppaan

Mikäli tuotteen voi ostaa suoraan verkkokaupasta, niin lisäämme mainokseen napin sitä varten. Suosittelemme linkittämään suoraan tuotteen ostosivulle, jotta se palvelisi yritystä ja juhlanjärjestäjää parhaiten.

Jokainen tuote saa oman esittelysivun

Jokainen tuote saa lisäksi oman esittelysivun, jota voit käyttää esimerkiksi markkinoinnissa ja mainonnassa. Katso tästä esimerkki: http://juhlat.fi/product/evan-salonki/

Pähkinänkuoressa

  • Ilmainen inspiroiva palvelu

  • 100 valmista juhlasuunnitelmaa

  • Ainutlaatuinen tehtävistä koostuva aikajana

  • Vinkkejä juhlien valmisteluun

  • Juhlapalveluja ja -tuotteita

  • Juhlien budjettityökalu

  • Vieraskutsujen lähetys ja vastausten seuranta

  • Juhlan oma nettisivu vieraita varten

Lue lisää – selaa alaspäin!

 Pyydä tarjous!

 

Juhlamalleja
Mielettömästi inspiroivia juhlamalleja!

Juhlat, aikajana ja vinkit
Selkeyttävä aikajana helpottaa hahmottamaan missä järjestyksessä tehtävät kannattaa hoitaa, jotta juhlat onnistuvat! Mukana on paljon vinkkejä.

Juhlat aikajana ja suositeltu tuote
Juhlamallissa näkyy suositeltuja tuotteita. Tuote on mainospaikka, jonka yritys voi ostaa itsellensä. Tämä kuva on Vintage-häiden mallista. Käy katsomassa!

Juhlat Kojelauta
Juhlasuunnittelua auttaa “kojelauta”, josta näkyy monta päivää on vielä aikaa valmistella juhlia, paljonko on vielä tekemättä, montako vierasta on ilmoittanut saapuvansa ja missä mennään budjetin suhteen.

Juhlat Vieraslista
Vieraita varten palvelussa on työkalu sekä vieraslistan hallinnointiin, että kutsun lähettämiseen. Lisäksi jokainen juhla saa oman nettisivun, josta vieraat näkevät mm. kartan tapahtumapaikalle ja ohjelmanumerot.

 

 

Mistä on kyse?

Aikajana

Kerro tuotteestasi
sitä tarvitsevalle

Hakukoneilla löytää etsimänsä, mutta mistä tietää mitä etsiä? Ainutlaatuinen älykäs aikajanamme antaa ideoita, suosittelee palveluita ja neuvoo hoitamaan asiat ajallaan, sillä juuri sisällön ja ohjelman ideointi koetaan monesti suureksi haasteeksi. Kuka nyt ei haluaisi kertoa omasta tuotteestaan sitä tarvitsevalle?

Oikeassa paikassa

Oikeassa paikassa
oikeaan aikaan

Huippulaatuiset aikajanalle puetut juhlamallimme vinkkaavat mitä kannattaa tehdä tai hankkia. Voit ilmoittaa juuri oikeassa kohdassa esim. taikatempuistasi, bändistäsi tai jäkiruoistasi heille, jotka sitä tarvitsevat. Sopisiko ohjelmanumerosi Tyylikkäisiin pikkujouluihin, juhlatilasi Yrityksen virkistyspäivään tai somistustaitosi Merirosvojuhliin?

juhlat_yrityssivu_pallero3

Täydellisiä juhlia
joka tuotteelle

Juhlat.fi:ssä on reseptit isoihin ja pieniin juhliin, niin yritystapahtumiin kuin yksityisiin. Teemoja on hurjasti aina Hawajista ylppäreihin ja seminaareista häihin. Juhlien järjestäjät eivät ehdi tehdä kaikkea itse. Auta heitä löytämään sinut asettamalle tuotteesi esille. Autat samalla itseäsi!

Pyydä tarjous!

Miten voin olla mukana?

Oikeassa paikassa

Ilmoita tuotteestasi haluamassasi juhlamallissa

Voit ilmoittaa tuotteestasi juhlamallien yhteydessä tekstin, kuvin sekä videolla. Voit mainostaa tuotettasi juhlan järjestäjlle Tehtävän yhteydessä. Juhlan järjestäjä voi tilata sinulta tarjouksen lähettämällä tarjouspyynnön palvelumme avulla tai vaikka soittamalla sinulle. Voit myös tarjota linkin suoraan verkkokauppaasi. Sinä päätät.

Voit esimerkiksi Merellisten häiden juhlamallissa ilmoittaa bändistäsi tehtävässä nimeltä “Varaa orkesteri”.

Aikajana tukee juhlasuunnittelijaa

Brändää koko juhlien teema, eli aikajana itsellesi

Jos haluat liittää juhlamallin ja aikajanan tehtävät itsellesi, niin voit hankkia jonkin vapaana olevista juhlamalleista tai voimme tehdä sinulle räätälöidyn mallin yhteistyössä. Työkalumme avulla voit helposti auttaa asiakkaitasi suunnittelemana juhlat sinun tuotteilla ja palveluilla tai sinun tiloissasi. Ota yhteyttä niin kerromme lisää ja autamme ideoinnissa!

Voit esimerkiksi hankkia kokonaisen Yritysseminaari-suunnitelman omiin nimiisi. Tämä helpottaa myös asiakasta (ruokailut, henkilömäärät, allergiat, tekniikka, ohjelmavaihtoehdot jne.)

Pyydä tarjous!

Perinteiset häät

Perinteiset häät

  Hääjuhlaan liittyy monia ihania ja arvokkaita perinteitä. Perinteiset häät juhlamalli rohkaiseekin tekemään asiat hieman perinteisemmin. Perinteisissä häissä tanssitaan klassikkovalssien tahdissa, vietetään häitä edeltävä yö…

Valmistujaiset

Ammattiin valmistuminen on hyvä syy juhlia isosti ja näyttävästi. Varaa upea juhlatila, hyvää ruokaa ja menevä dj niin bileet ovat käynnissä. Näihin juhliin voi kutsua…

Wild West

  Rentoakin rennompaa meininkiä ja vauhdikasta ohjelmaa. Maittavaa grilliruokaa ja hauskaa yhdessäoloa. Wild West -teemajuhlat on pakko kokea ainakin kerran elämässä!…

Värikkäät lastensynttärit

  Lastensynttärit on odotettu tapahtuma niin päivänsankarin kuin juhlavieraidenkin puolesta. Onnistuneet lastenjuhlat koostuvat hyvistä ystävistä, maukkaista tarjoiluista ja hauskoista ohjelmista. Tällä juhlamallilla luot värikkäät ja…

Sähäkät pikkujoulut

Pikkujoulut ovat monen yrityksen vuoden suurin juhla, panosta siis hauskaan yhdessäoloon ja tunnelmaan. Ole ajoissa liikkeellä, jotta saat haluamasi päivän varattua, varsinkin jos juhlat ovat…

Hulvattomat Oktoberfestit

  Kesä on vaihtunut syksyyn, päivät lyhentyneet ja ilmat viilenneet. Valoa pimeyden keskelle onneksi loihtii Oktoberfest – tuo hulvattoman hauska saksalaisjuhla. Ei muuta kuin lederhosenit…
Merirosvosynttärit

Merirosvosynttärit

Laiva on lastattu pelottomilla merirosvoilla, hyppää kyytiin! Näissä juhlissa etsitään kadonnutta aarrearkkua, tehdään kuten kapteeni käskee ja herkutellaan ihanilla kultarahoilla. Pääkallolippu salkoon ja Merirosvosynttärit voi…

Menevät viisikymppiset

  Aika juhlia näyttävästi ja tyylillä! Näistä juhlista ei puutu menoa ja meininkiä, päinvastoin. Juhlatila koristellaan upeaksi, ruokaa on riittävästi ja tanssikansaa viihdyttää menevä bändi.

  • © Suomen Juhlat.fi 2024