Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Palvelun käyttöön liittyvät kysymykset

Miten aloitan Juhlat.fi-palvelun käytön?

Aloita vaikka tutustumalla erilaisiin juhlateemoihin. Kun olet löytänyt mukavalta kuulostavan juhlan, niin voit aloittaa muokkaamaan siitä itsellesi sopivaa.

Voinko tehdä useammaan juhlamallin kerrallaan?

Voit tehdä useita juhlia samaan aikaan. Varo kuitenkin rasittamasta itseäsi liikaa!

Miten pääsen muokkaamaan juhlamallia?

Jos olet jo rekisteröitynyt ja tallettanut aiemmin muokkaamasi aikajanan, niin kirjautumalla sisään pääset muokkaamaan sitä kohdasta Omat juhlat (Sijaitsee käyttäjänimesi mukaan nimetyssä valikossa oikealla ylhäällä).

Jos et ole vielä rekisteröitynyt, niin katso ensimmäinen kysymys.

Voiko luoda täysin kokonaan oman juhlamallin?

Voit. Voit valita minkä vain juhlamallin ensin pohjaksi ja sitten poistaa siitä kaikki ammattilaisten rakkaudella ja pieteetillä sinua varten tehdyt tehtävät ja annetut vinkit. Sen jälkeen voit täyttää aikajanan vain omilla tehtävilläsi.

Voinko ehdottaa palveluntarjoajaa juhlamalliin?

No sepäs olisi mukavaa! Kerro se vaikka tällä lomakkeella.

Mistä pääsen lisäämään kuvia aikajanalle?

Voit vaihtaa aikajanan taustalla oleva kuvan Aikajanan kohdasta Asetukset.

Miten budjetti on laskettu?

Asiantuntijamme ovat laskeneet kunkin tehtävän keskimääräisen hinnan pääkaunkiseudulla. Tarkoituksemme on antaa juhlanjärjestäjälle kuva siitä mitä juhlan järjestäminen maksaa. Kaikkea sinun ei tietenkään tarvitse ostaa ja jotkut palvelut voivat olla edullisempia tai tyyriimpiä. Neuvottele hyvät hinnat ja laadukas palvelu kysyessäsi tarjousta!

Voinko tilata sivustonne kautta juhlasuunnittelijan avukseni?

Kauttamme saat yhteyden myös kokeneisiin juhlasuunnittelijoihin. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua: [email protected] tai 0400 245 571.

Voinko lisätä samalle aikajanan tehtävälle useita omia tuotteita, esim. “astiat äidiltä” ja “pöytäliinat naapurista”?

Voit tehdä niinkin, mutta suosittelemme selkeyden vuoksi erottelemaan tehtävät toisistaan. Käytä palvelua niin kuin parhaaksi näet. Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia!

Miten voin arvioida tuotteita tähtiluokituksin tai sanoin?

Tuotteita voivat arvioida he, joiden tallennetussa juhlamallissa tuote on. Juhlasuunnittelun aloittamiseksi sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi.

Aiotteko spämmätä minulle kaikkea turhaa sähköpostiini?

Emme. Sähköpostilla toimitamme sinulle muistutuksia juhliesi edistymisestä tai jos vaikka joku asia näyttäisi ns. palavan pohjaan. Lisäksi lähetämme sinulle mielenkiintoisen juhla-aiheisen uutiskirjeen silloin tällöin. Kunnioitamme jokaisen omaa rauhaa.

 

Lisäkysymykset ja palaute

Etkö löytänyt vielä vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä, me vastaamme mielellämme!

Palautelomake

  • © Suomen Juhlat.fi 2024