Tiimi

Tea Lindberg

Juhlamestari, Tj

Tea on toiminut juhlapalvelualalla parisenkymmentä vuotta ja yrittäjänä noin 15 vuotta. Tea tuo Juhliin tapahtuma-alan kokeneen ja kiistattoman ammattitaidon sekä omaa laajan verkoston alalla toimijoiden kanssa. Hän on hankkeen primus motor ja vastaa myös mm. kumppanuuksista, markkinoinnista ja konseptoinnista. Tea kuuluu Anarkistimarttoihin ja on astetta yritteliäämpi kotitalousopettaja.

Haluaisi järjestää nämä juhlat: Gaalailta tyylillä

juhlat_blogi_anna

Anna Vikström  

Toinen juhlamestari

Anna on tarinoiden kertoja ja listojen ystävä, jolla on pitkä kokemus bloggaamisesta ja viestimisestä. Annan ylioppilasjuhliin leivottiin naapurin kanssa puolitoista metriä unelmatorttua ja häiden aattona kaverit löysivät keittiöstä työpisteet tarvikkeineen. Annan mielestä paras juhlatunnelma syntyy yhdessä tekemällä.

Haluaisi järjestää nämä juhlat: Rennot sadonkorjuujuhlat

Sami Lanu  

Konseptisuunnittelu

Sami on nähnyt (lähes) kaikki tähän asti järjestetyt maailman juhlat ja nälkä kasvaa syödessä! Hän on innostunut Juhlat.fi:stä, sillä haluaa enemmän juhlia ihmisten pariin. Kaiken lisäksi mies on kokenut markkinoija, konseptoija ja jatkuvasti digimaailman hermolla.

Haluaisi järjestää nämä juhlat: Suomalaiset soutuvenejuhlat

Oskari

Oskari Räisänen  

Neuvonantaja

Oskari on yhteisöllisen kuluttamisen ja startup-yrittäjyyden konkari. Hänen käsialaansa on mm. palkittu GreenRiders -kimppakyytipalvelu. Juhlat.fi -tiimissä Oskari on toiminut neuvonantajana liiketoiminnan kehittämisen, teknologian kehittämisen, sekä rahoituksen osalta. Oskari juhlii onnistumisia ja epäonnistumisia vähintään kerran päivässä ja hän uskoo juhlimisen positiiviseen voimaan.

Haluaisi järjestää nämä juhlat: Kuopiolaiset kalakukkojuhlat


  • © Suomen Juhlat.fi 2024