Ohjeet ja ominaisuudet

Tällä sivulla kerromme eri ominaisuuksistamme, jotka saat ilmaiseksi käyttöösi.

 

Juhlasuunnitelman valinta

Aloita juhlan järjestäminen etsimällä itsellesi juhlamalli, joka sopii parhaiten tarkoitukseesi.

Älä huoli, jos et halua järjestää täsmälleen mallin mukaista juhlaa, sillä voit muokata mallia miten haluat!

Voit myös rauhassa selata juhlamalleja ennen kuin valitset minkä otat pohjaksi omille juhlillesi.

Valitse juhlamalli

Juhlamallit
Juhlamalleihin on valintaa helpottaaksemme merkitty suositeltu aikajänne, suunnittelun lähtökohdaksi valittu vierasmäärä ja arvioitu budjetti. Voit muokata näitä haluamasi mukaan!

Aloita juhlan järjestäminen ja talleta juhlasi

Juhlan järjestäminen kannattaa aloittaa valitsemalla sopiva juhlapäivä. Tehtävistä koostuva Aikajana asettaa tehtävät kohdilleen nykyhetken ja juhlapäivämäärän mukaan. Voit muokata päivämääriä jälkeenpäin oman tahtosi mukaisesti.

Tässä kohtaa sinun kannattaa myös tallettaa juhlamalli, jotta tekemäsi valinnat ja muutokset säilyvät. Voit palata koska vain muokkaamaan juhlaa ja tarkastelemaan juhlan edistymistä.

Valitse juhlamalli

Päivämäärän asettaminen
Juhlan tehtävät soljuvat nykyhetken ja juhlapäivän välille, kun asetat juhapäivän. Tehtävien sisällön ja aikajärjestyksen taustalla ovat rautaiset ammattilaiset. Voit myös nimetä juhlat kuten haluat.

Tutustu ja muokkaa ammattilaisten laatimia tehtäviä

Juhlamallin aikajanalla on erilaisia tehtäviä, jotka ammattilaiset ovat suunnitelleet puolestasi. Näiden tehtävien päässä sinua odottavat onnistuneet juhlat!

Merkitse tehtävät tehdyksi, delegoi ne juhlajärjestäjälle tai muokkaa/poista tahtosi mukaisesti. Voit myös luoda ihan uusia tehtäviä omista lähtökohdistasi.

Tästä suunnittelemaan

Ammattilaisten vinkit
Jokainen aikajanalla oleva tehtävä sisältää ammattilaisten vinkkejä tehtävän suorittamiseksi. Ei pitäisi jäädä sormi suuhun!

Näytämme sopivat tuotteet ja palvelut

Juhla-alan yrittäjät ja juhlasuunnittelijamme ovat käyttäneet aikaa tarjotaksesi juhlaasi sopivat tuotteet ja palvelut. Haluamme säästää aikaasi ja tarjota hyödyllisiä ideoita.

Voit kysyä tuotteesta tarjouksen juhliasi varten ja vierasmäärään sopivana. Joissakin tapauksissa voit ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta. Haluamme helpottaa juhlan järjestämistä muodostamalla yhteyden sinun ja juhla-alan tuotteiden välille.

Tästä suunnittelemaan

Suositeltu tuote
Tuomme äärellesi juhlaan sopivat tuotteet ja palvelut. Mikäli tuote kiinnostaa sinua, niin voit lähettää tarjouspyynnön tai ostaa suoraan mitä tarvitset. Säästä aikaasi ja tilaa tarvitsemasi palvelu!

Lisää oma tehtävä

Ymmärrämme, että juhlat ovat aina yksilöllisiä ja niinpä voit tehdä itsellesi vapaasti lisää tehtäviä.

Tästä suunnittelemaan

Katso videolta miten lisäät oman tehtävän muistilistallesi, eli Aikajanaan. Siirry kokonäyttö-tilaan klikkaamalla oikeasta alalaidasta.

Pysy perillä budjetista

Juhlan budjetinhallintaa helpottaaksesi saat ilmaiseksi käyttöön budjettityökalun, jolla voit laskea sekä menot että tulot.

Juhlamalleissa ja tehtävissä on myös arvioitu keskimääräinen kulu jokaiseen tehtävään, jotta sinun olisi helpompi hahmottaa mitä se voisi maksaa. Kulut eivät kuitenkaan ole kiveen hakattuja, vaan voit itse neuvotella niistä tai säästää rahaa tekemällä asian itse.

Tästä suunnittelemaan

Budjettityökalu
Voit muokata budjettia haluamasi mukaan ja lisätä menojen lisäksi myös mahdolliset tulot.

Kutsu vieraat sähköpostilla

Kun olet tallettanut juhlamallin, niin voit halutessasi kutsua vieraat mukaan.

Kutsuvierastyökalumme pyytää kutsutta vastaamaan kyllä/ei/ehkä, jotta osaat varautua oikeaan vierasmäärään.

Tästä suunnittelemaan

Vieraiden kutsuminen
Voit kutsua työkalullamme myös vieraat ja näet samalla miten he pääsevät osallistumaan juhliisi. Voit samalla tiedustella vaikka ruoka-allergioista jne.

Käytössäsi myös juhliesi oma nettisivu – ILMAISEKSI

Voit julkaista juhlillesi oman sivun, jota voit käyttää juhlista tiedottamiseen.

Voit julkaista ohjelman, merkitä kartalle tapahtumapaikat, asettaa taustakuvan ja kertoa esim. miten vieraiden kannattaa varautua.

Tästä suunnittelemaan

Juhlan oma nettisivu
Käytä juhlasi nettisivua ohjeisiin, reittiopastukseen ja aikataulun informoimiseen!


  • © Suomen Juhlat.fi 2024