Tarinamme

Hyvät muistot syntyvät tavatessa uusia ja vanhoja ystäviä iloisissa merkeissä, elämästä nauttien. Syitä juhlaan riittää, mutta miten kukaan ehtii järjestää tapahtumia, kun niin monella tuntuu olevan kiire?

Kokenut juhla-alan yrittäjä Tea Lindberg oli pohtinut vuosia, miten tuoda lisää iloa ihmisten elämään ja miten juhlan järjestämisen kynnystä madallettaisiin.

Hän sai idean täysin uudenlaisesta juhla-alan palvelusta, jolla voisi kasvattaa koko juhlamarkkinaa yksityisten ja yritysten järjestämien juhlien kautta. Tästä syntyisi iloa paitsi juhlanjärjestäjille ja juhlijoille, myös alan yrittäjäkollegoille.

Tean pitkäaikainen unelma toteutui ja syntyi palvelu nimeltä Juhlat.fi.


Juhlat.fi - Enemmän juhlia!

Ilon työkalut

Palvelusta tuli juhlanjärjestäjän lyömätön ideapankki ja helppo projektinhallinta samassa osoitteessa. Nyt kuka vain voisi toteuttaa helpommin minkä tahansa juhlan. Palvelun perimmäinen tarkoitus on tuoda enemmän iloa!

Palvelu pursuaa juhlaideoita, jotka on helppo toteuttaa seuraamalla erilaisista tehtävistä ja vinkeistä koostuvaa aikajanaa. Tee itse tai osta palveluna – sinä päätät!

Näin helppoa ei juhlan järjestäminen ole aiemmin ollut! Palvelun käyttö on juhlan järjestäjälle maksutonta. Juhlapalvelujen tarjoajille Juhlat.fi on kustannustehokas palvelu asiakkaiden tavoittamiseksi laadukkaana kontaktina sekä uutena myyntikanavana.


  • © Suomen Juhlat.fi 2024