Uniikki juhlatila Helsingissä x 20

Miltä kuulostaisivat juhlat taidegalleriassa, urbaanissa loftissa tai rahtilaivan ruumassa? Löydät tästä listasta Helsingin upeimmat ja uniikeimmat juhlatilat, joissa järjestyvät niin yritys- kuin yksityistilaisuudet! Etsit sopivaa juhlatilaa sitten valmistujaisiin, kesäjuhliin tai pikkujouluihin, löydät täältä varmasti mieluisan vaihtoehdon. Selaa eteenpäin ja inspiroidu ihanista juhlatiloista.

Juhlatila Helsinki - Valkosaaren telakka

1. Valkosaaren Telakka

Helsingin Valkosaaressa sijaitseva Valkosaaren Telakka toimii erityisen hyvin kesähäiden ja yritystilaisuuksien lokaationa. Upeat merinäkymät ja vanhan telakan rustiikki tunnelma takaavat onnistuneet juhlat jopa 400 vieraalle.
Kapasiteetti: Istuen max. 250, seisten max. 350
Tarjoilut: Tilalta ja omat juomat

Lue lisää Valkosaaren Telakasta »

2. Majakkalaiva Relandersgrund

Sympaattisessa ja viehättävässä majakkalaivassa saa juhlittua rennosti niin häät, valmistujaiset ja syntymäpäivät! Tunnelmallinen salonki palvelee ympäri vuoden ja aurinkokansi on käytettävissä kelin helliessä

 

Kapasiteetti: Istuen max. 50, seisten max. 80

Tarjoilut: Tilalta / Omat ruoat.

Lue lisää Majakkalaiva Relandersgrundista »

3. Wonderland

Pikkujoulut? Cocktail-tilaisuus? Seminaari? Henkeäsalpaavan trendikäs juhlatila muuntautuu vaivattomasti erilaisiin tilaisuuksiin – jopa 250 hengelle! Mikään pyyntö ei ole liian erikoinen, sillä täällä voit esimerkiksi vuokrata laaman juhliisi. 

Kapasiteetti: Istuen max. 100, seisten max. 250

Tarjoilut: Tilalta.


Lue lisää Wonderlandista »

 

4. Ravintola Meripaviljonki

 

Upea meripaviljonki kelluu Hakaniemen Siltasaaren rannassa ja sen ikkunoista avautuu upea panoraamanäkymä Eläintarhanlahdelle. Paviljongissa järjestyy muun muassa elegantti illallistilaisuus, gaala, seminaari tai aamiaistapahtuma!

Kapasiteetti: Istuen max. 170, seisten max. 200

Tarjoilut: Tilalta.


Lue lisää Meripaviljongista »

Fennia Salonki

5. Fennia Salonki

Casino Helsingissä sijaitsevassa historiallisessa Fennia Salongissa juhlit kuin kuninkaallinen! Nämä hulppeat puitteet mahdollistaa parhaimmillaan jopa 300 hengen tilaisuudet, joista jokainen pääsee taatusti näppärästi paikalle keskeisin sijainnin ansiosta. 

Kapasiteetti: Istuen max. 300, seisten max. 130
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Fennia Salongista »

Juhlatila Helsinki - Sea Life
6. SEA LIFE Helsinki – Yksityistilaisuus

Helsingissä on mahdollisuus järjestää juhlat myös kilpikonnien ja kalojen keskellä! Merimaailma Sea Life on vuokrattavissa aukioloaikojen ulkopuolella täysin yksityiskäyttöön. Sea Lifessa järjestät takuulla uniikit juhlat.
Kapasiteetti: Istuen max. 30, seisten max. 150
Tarjoilut: Tilalta / Omat tarjoilut

Lue lisää juhlatila SEA LIFE:sta »


7. Aventura Plaza

Monipuolinen vuokratila, jossa onnistuu ikimuistoiset illanistujaiset ja muut pienimuotoiset juhlat! Tilavuokraan kuuluu upea baarikeittiö, josta löytyy astiasto käytettäväksi viini- ja samppanjalaseineen. Erillisellä tanssilattialla illan tanssien taistot pääsevät vauhtiin!  

Kapasiteetti: Istuen max. 40, seisten max. 60

Tarjoilut: Tilalta. Omat ruoat ja juomat.

 

Lue lisää Aventura Plazasta »

 

Taidehalli

 

8. Helsingin Taidehalli

Etsitkö isoa ja persoonallista juhlatilaa? Järjestä tilaisuutesi Helsingin Taidehallin avarissa ja valoisissa tiloissa. Taidehalli muodostuu kolmesta erikokoisesta tilasta, joista voit valita omaan tilaisuutesi sopivat. Täydellinen paikka tuotelanseerauksiin ja asiakastilaisuuksiin.
Kapasiteetti: Istuen max. 200, seisten max. 500
Tarjoilut: Tilalta / Omat tarjoilut

Lue lisää Helsingin Taidehallista »


9. Musiikkitalo / Paavo-sali

Miltä kuulostaisi pitää juhlat tilassa, joka tarjoaa modernia, tyylikästä ja arvokasta tunnelmaa? Upeassa harjoitussalissa järjestyy niin gaala, yritysjuhla, kick-offit, seminaari kuin muut juhlat. Salia saa muokattua helposti tilaisuuden teemaan sopivaksi.

Kapasiteetti: Istuen max. 340, seisten max. 340

Tarjoilut: Tilalta.


Lue lisää Musiikkitalosta »

 

Brewster Bar Kallio

10. Brewster Bar Kallio

Etsinnässä rennon viihtyisä tila synttäreihin, pikkujouluihin tai muihin juhliin? Helsingin Kallion ytimessä sijaitseva Brewster Bar kestittää suurempaakin juhlakansaa aina aamun pikkutunneille. Brewsterin timanttinen henkilökunta on apuna järjestelyissä ja pitää huolen herkullisista drinkeistä!

Kapasiteetti: Max. 100
Tarjoilut: Juomat tilalta. Omat ruoat.

Lue lisää Brewster Barista »

Juhlatila Helsinki - Stidilä
11. Stidilä

Kalliossa Kaikukadulla sijaitseva entinen tulitikkutehdas Stidilä on täydellinen valinta bileisiin. Tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat. Huippua tässä juhlatilassa on myös se, että musiikin volyymin voi huoletta kääntää kaakkoon.
Kapasiteetti: Istuen max. 40, seisten max. 60
Tarjoilut: Omat tarjoilut

Lue lisää Stidilästä »

Juhlatila Helsinki - Holiday Bar
12. Holiday Bar

Etsitkö tilaa, jossa pääset pakoon arkea? Ravintola Holiday Barissa Katajanokalla vietät yksityistilaisuutesi ihanassa ja rennossa ympäristössä. Maistuva ruokalista sisältää trendikästä kasvisruokaa ja raikasta seafoodia.
Kapasiteetti: Istuen max. 120, seisoen max. 120
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Holiday Barista »

 

13. Klaus K / Sky Terrace

Ainutlaatuinen tapahtumatila tarjoaa vaikuttavat näkymät Helsingin kattojen ylle Bulevardilla. Lasitettu ja lämmitetty terassi varmistaa pirskeiden järjestämisen ympäri vuoden!

Kapasiteetti: Istuen max. 20, seisten max. 60
Tarjoilut: Tilalta.

Lue lisää Klaus K Sky Terracesta »

 

 

Juhlatila Helsinki - Suomenlinna Myllysali
14. Suomenlinna / Myllysali

Myllysali on yksi Suomenlinnan tunnelmallisimmista tiloista. Se soveltuu erityisesti konsertteihin, pikkujouluihin, yritysjuhliin ja häihin. Suomenlinnan historiallisessa ympäristössä järjestät tilaisuuksia ympäri vuoden!
Kapasiteetti: Istuen max. 72, seisten max. 80
Tarjoilut: Omat tarjoilut

Lue lisää Myllysalista »


15. Villa Furuvik

Villa Furuvik on tunnelmallinen huvila Laajasalossa luonnonläheisessä miljöössä. Vietä karonkka, valmistujaisjuhlat, häät tai muu perhejuhla Villa Furuvikin ihanassa juhlatilassa.
Kapasiteetti: Istuen max. 90, seisten max. 120
Tarjoilut: Omat tarjoilut

Lue lisää Villa Furuvikista »

Juhlatila Helsinki - Puotilan kartano
16. Puotilan Kartano

Valoisassa Puotilan Kartanossa järjestät niin pienet perhejuhlat kuin isot yksityistilaisuudet. Juhlat onnistuvat isossa juhlasalissa, pienemmissä huoneissa tai kesällä myös romanttisella lasiverannalla. Tunnelmallinen miljöö hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Kapasiteetti: Istuen max. 130, seisten max. 200
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Puotilan Kartanosta »

17. Studio Skaala

Boheemia tunnelmaa huokuva tila toimii kuin tyhjänä kanvaksena, joka odottaa visiosi toteutumista! Täällä pidät niin ikimuistoiset häät, juhlat, kokoukset, messut kuin pikkujoulut.

Kapasiteetti: Istuen max. 100, seisten max. 150
Tarjoilut: Tilalta. Omat ruoat ja juomat.

Lue lisää Studio Skaalasta »

 

Juhlatila Helsinki - Soutupaviljonki
18. Soutupaviljonki

Soutupaviljongin juhlasali hurmaa vieraat! Taka-Töölössä sijaitsevassa juhlatilassa järjestyvät istuvat illalliset ja cocktailtilaisuudet. Ravintolasta on upeat näkymät merelle!
Kapasiteetti: Istuen max. 72, seisten max. 120
Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat

Lue lisää Soutupaviljongista »

Juhlatila Helsinki - Ääniwalli
19. Ääniwalli

Ääniwallissa, Vallilan sydämessä, järjestyvät bileet jopa 300 hengelle. Ulkoilmaklubeista tunnettu Ääniwalli koostuu suurista sisätiloista ja terassialueesta, joka on vuokrattavissa kesäisin.
Kapasiteetti: Istuen max. 150, seisten max. 300
Tarjoilut: Juomat tilalta

Lue lisää Ääniwallista »

Maikki Friberg -koti
20. Maikki Friberg -koti

Hurmaava Maikki Friberg -koti sijaitsee upeassa jugend-talossa historiallisella Bulevardilla. Naisasialiitto Unionin entisen puheenjohtajan mukaan nimetty tila on ihanan persoonallinen huoneisto, joka on mielettömiä yksityiskohtia täynnä. Tässä on taatusti uniikki kohde juhliin, joka jää mieleen!

Kapasiteetti: Istuen max. 35, seisten max. 50
Tarjoilut: Omat juomat ja ruoat

Lue lisää Maikki Friberg -kodista »

Kiitos Venuu.fi:lle, joka on tuottanut tämän yhteistyöartikkelin!
Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät upeimmat tilat juhliin, häihin, pikkujouluihin, kokouksiin ja saunailtoihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Edellinen artikkeli

Näin teet juhlallesi oman sivun Juhlat.fi:ssä

Näin teet juhlallesi oman sivun Juhlat.fi:ssä

Ohjelma, kartat, budjetti, lahjalista, kutsut... Juhlat.fi:n juhlasuunnittelutyökalulla teet suurten juhlien järjestämisestä sujuvaa ja pienemmät bileet onnistuvat melkein itsestään! Olit sitten järjestämässä yritysseminaaria, perhejuhlaa, tupareita tai polttareita, toimi näin. Lue koko artikkeli

Seuraava artikkeli

Helsingin upeimmat häätilat x 20

Helsingin upeimmat häätilat x 20

Kokosimme yhteen Helsingin upeimmat ja uniikeimmat häätilat! Näissä tiloissa järjestät niin vihkitilaisuuden, hääjuhlat kuin hääilllallisenkin. Hääpaikkoja on mukana laidasta laitaan, merihenkisistä ravintoloista romanttisiin kartanoihin ja urbaaneihin loft-tiloihin. Löydät siis takuulla juuri tyyliisi sopivan hääpaikan! Tutustu myös aiempaan Helsinki-aiheiseen postaukseemme juhlatiloista. 1. Suomenlinna /… Lue koko artikkeli

Juhlamestarit

Tässä blogissa juhlamestarit jakavat vinkkejä, huomiota ja näkökulmia juhlimisen maailmasta!

Kirjoittajat

Juhlamestari Anna
Juhlamestari Tea

Uusimmat kirjoitukset

Vietä upeat juhlat kauniissa Villa Furuvikin huvilassa

Helsingin Laajasalon Jollaksessa sijaitsevassa Furuvikin huvilassa voi juhlia ympäri vuoden kauniissa puitteissa. Huvila soveltuu noin 50-90 hlön tilaisuuksiin. Kun avarat…

Parhaat pikkujoulutilat x 10

Etsitkö sopivaa juhlatilaa pikkujouluihin? Tässä kymmenen juhlatilaa, jotka sopivat pikkujouluihin kuin joulutähti kuusen latvaan. Selaa eteenpäin ja löydä…
17. syyskuu 2019 10.04

Parhaat saunat Helsingissä x 10

Parhaat saunat Helsingissä x 10   Etsitkö vuokrattavaa saunatilaa Helsingistä? Tästä listasta löydät Helsingin parhaat saunat, jotka sopivat…

10 x Edulliset juhlatilat Helsingissä

10 x Edulliset juhlatilat Helsingissä   Helsingistä löytyy monia edullisia juhlatiloja niin valmistujaisiin, syntymäpäiväjuhliin, häihin, perhejuhliin, pikkujouluihin kuin…

Helsingin upeimmat häätilat x 20

Kokosimme yhteen Helsingin upeimmat ja uniikeimmat häätilat! Näissä tiloissa järjestät niin vihkitilaisuuden, hääjuhlat kuin hääilllallisenkin. Hääpaikkoja on…

Uniikki juhlatila Helsingissä x 20

Miltä kuulostaisivat juhlat taidegalleriassa, urbaanissa loftissa tai rahtilaivan ruumassa? Löydät tästä listasta Helsingin upeimmat ja uniikeimmat juhlatilat,…

Näin teet juhlallesi oman sivun Juhlat.fi:ssä

Ohjelma, kartat, budjetti, lahjalista, kutsut... Juhlat.fi:n juhlasuunnittelutyökalulla teet suurten juhlien järjestämisestä sujuvaa ja pienemmät bileet onnistuvat melkein itsestään! Olit sitten…

Ruokarekka juhliin - miten homma toimii?

Etsitkö omaperäistä, hauskaa ja ketterää catering-vaihtoehtoa? Meiltä kysytään usein, mitä pitäisi tehdä, jos mielessä on tilata…

Skumppatorni, luonnollinen kakku ja bestwoman - oletko jo bongannut nämä kesän häätrendit?

Rakkauden kesä jatkuu pitkälle syksyyn. Tämänkin vuoden sulhot ja morsiamet ovat valmistelleet juhlista oman näköisensä. Minkälaisia ovat olleet tämän…

Ideoita polttareihin - mökille, kaupunkiin ja extreme-menoon

Näin alkukesästä monessa suljetussa ryhmässä hiotaan polttarisuunnitelmia. Olisiko jollakin vielä muutamia puuttuvia ideoita polttareihin? Mitä tehtäisiin siinä iltapäivällä, kun…
14. kesäkuu 2017 13.00 Ajankohtaiset Polttarit

Artikkeliin liittyvät juhlamallit

Selaa juhlamalleja
20-luvun teemajuhlat

20-luvun teemajuhlat

Kohtalokkaita kaunottaria, pitkiä helminauhoja, hansikkaita, strutsinsulkia, kimallusta ja hapsuja, jotka keinuvat jazzin tahdissa. Järjestäisitkö vieraillesi näyttävät ja elegantit juhlat 20-luvun tyyliin?…
Ekologiset häät

Ekologiset häät

  Haluatko näyttävät häät, joiden järjestäminen ei kuitenkaan kuormita ympäristöä? Pienillä valinnoilla ja tarkalla suunnittelulla järjestät ekologiset häät, joiden hiilijalanjälki jää mahdollisimman pieneksi. Miltä kuulostaa…
Heppasynttärit

Heppasynttärit

  Nyt on aika seikkailla tallimaailmassa ja ratsastaa vapaana kohti seikkailuja! Heppasynttäreillä nautitaan herkullisia eväitä yhdessä heppakavereiden kanssa, pidetään huolta omasta ratsusta ja leikitään teeman hengessä. On…
Lemmenlaiva -teemajuhlat

Lemmenlaiva -teemajuhlat

  Oletko aina halunnut olla laivan purseri tai risteilyemäntä? Nyt se on mahdollista, nimittäin Lemmenlaivalla! Rentoakin rennommissa bileissä illastetaan kapteenin pöydässä, tanssitaan letkeän laivaorkesterin tahdissa…

  • © Suomen Juhlat.fi 2024