Käyttöehdot

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Henkilötietojen käsittely

Suomen Juhlat.fi (myöhemmin Juhlat.fi) noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä. Juhlat.fi-palvelussa vierailevien käyttäjien henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) kerätään vain heidän suostumuksellaan.

Juhlat.fi voi käsitellä käyttäjän toimittamia henkilötietoja markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Juhlat.fi:llä on oikeus lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostilla ja tekstiviestinä, mikäli käyttäjä on rekisteröityessään ja/tai käyttäessään palvelua antanut tähän nimenomaisen suostumuksensa. Juhlat.fi voi lisäksi luovuttaa tietoja kolmannelle osapuolelle henkilötietolain mukaisesti (esim. suoramarkkinointiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin). Juhlat.fi vastaa siitä, että tietojen käyttö ja luovutus tapahtuu lainsäädännön sallimissa rajoissa.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden hyödyntäminen

Juhlat.fi:ssä voidaan kerätä ja käyttää internet-sivustojen vierailijoiden käyttäytymistietoja. Vierailijan tietokonetta ja muuta päätelaitetta koskevia tietoja voidaan kerätä evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu vierailijan päätelaitteelle ja jonka avulla www-palvelu voi mm. vierailijan näin halutessa tallentaa vierailijan käyttäjätunnuksen ja salasanan seuraavaa vierailua varten.

Juhlat.fi kerää automaattisesti tietoja siitä, miten internet-sivuston vierailija käyttää palvelua. Kyseisiä tietoja tarvitaan, jotta voidaan tarjota personoitua sisältöä sekä analysoida resurssien käyttöä, korjata ongelmia, estää väärinkäytöksiä ja parantaa palveluita. Kyseisiä tietoja voidaan myös luovuttaa ilmoittajien käyttöön. Käytettyjen evästeiden avulla ei voida tunnistaa yksittäistä vierailijaa eikä niiden tarkoituksena ole kerätä henkilötietoja.

Juhlat.fi huomauttaa, että käyttäytymistietoja voidaan kerätä myös kolmansien osapuolten (mainostajat ja mainosverkostot, media- ja mainostoimistot, mittaus- ja seurantapalvelut) toimesta.

Juhlat.fi pyrkii mm. erilaisin fyysisin, elektronisin ja sopimuksellisin keinoin varmistamaan sen, ettei asiattomilla tahoilla ole pääsyä edellä mainittuihin tietoihin ja etteivät sen palveluntarjoajat käyttäisi tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Juhlat.fi-palvelussa voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä toimintoja, kuten Facebookin tykkää-painike tai Facebookin avulla palveluun kirjautuminen. Facebook voi kerätä tietoja vierailijan vierailusta kulloinkin voimassaolevien ehtojensa mukaisesti. Jotkut evästeet säilyvät vierailijan koneella senkin jälkeen, kun tämä on lähtenyt sivustolta. Turvallisuusevästeet säilyvät kuukausia ja mainoksiin ja sivustoilmoituksiin liittyvät evästeet jopa vuosia viimeisen sivustolla käynnin jälkeen. Kolmansien osapuolten mainospalvelinten sijoittamat evästeet pysyvät tietokoneella tätä pidempäänkin, ellei niitä poisteta.

Ehtojen muutokset ja yhteystiedot

Juhlat.fi varaa oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjään ja päivittää näitä ehtoja sen mukaisesti. Mikäli haluat olla yhteydessä Juhlat.fi-palveluun liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.


  • © Suomen Juhlat.fi 2017