
Juhlat.fi valitsee viikoittain kiinnostavan ja ajankohtaisen blogin Viikon blogi-sarjassaan!
Tämän tekstin on kirjoittanut Emilia Wedding Emilia-blogista
Kun ulkona tuiskuttaa ja juhlavieraiden nenänpää jäätyy hääparia odotellessa kirkon pihalla, voisi juhlapaikalla kaakaobaari lämmittää mieltä ja kieltä. Ja kaakao – gotta love it! Pullo Minttua tai Xantéa baariin lisäksi, niin avot!
Itse panisin kaakaobaariin seuraavat ainekset herkullisen kuuman kaakaon tekemiseen: kuumaa maitoa, kaakaojauhetta tai maitoon upotettavia suklaatikkuja, kermavaahtoa, vaahtokarkkeja ja ehkä myös koristeeksi ja halukkaille makua antamaan piparminttukarkkeja. Ja vaikka myös suklaaströsseliä kermavaahdon päälle ripoteltavaksi. Mukit voisivat olla pahvisia ja jollain kivalla teemaan sopivalla etiketillä viimeisteltyjä. Baarin kylkeen ohjeet kaakaon valmistamiseen ja eikun nautiskelemaan!

lämmittävä tarjoilu
vaahtokarkkeja
tyylikäs ja talvinen baaripöytä
herkullisia lisukkeita kaakaoon
Edellinen artikkeli

Häähumua kaasona
Seuraava artikkeli
